狮城家长论坛

楼主: 陈波老师

[NMOS] NMOS 2022 question1~30 视频讲解

版主

pokeface 发表于 2022-7-1 10:12
谢谢老师!下午让孩子学习

有问题的话及时在本帖中回复哦!

注册会员

陈波老师 发表于 2022-7-1 10:17
其实在寻找几块区域组成的三角形时,区域一般都是相邻的。
而且我们在数的过程中,也可以在整个图中按照 ...

好,下午给娃讲一讲,让他再多做做

高级会员

前15题挺简单的。后面考得一些题难度就比较大了。有一个分数的估算,我记的还有一个do job的总时间的问题?

高级会员

谢谢陈波老师!放学了让孩子好好看看

版主

新星 发表于 2022-7-1 10:29
前15题挺简单的。后面考得一些题难度就比较大了。有一个分数的估算,我记的还有一个do job的总时间的问题? ...

是的,这次的一轮题中考察了一些以前从来没有考过的知识。前15题做的不错,说明孩子的基本功很扎实

版主

曼声细语Austin 发表于 2022-7-1 10:31
谢谢陈波老师!放学了让孩子好好看看

看完之后,如果还有问题的话,可以在本帖中回复哦!

注册会员

新星 发表于 2022-7-1 10:29
前15题挺简单的。后面考得一些题难度就比较大了。有一个分数的估算,我记的还有一个do job的总时间的问题? ...

Q28?太难了,我家没做出来

注册会员

thanks for the video, that's really fast and beneficial. But video doesn't have English subtitles unlike other videos, I wonder why?

版主

bhar 发表于 2022-7-1 13:46
thanks for the video, that's really fast and beneficial. But video doesn't have English subtitles un ...

Thanks for your support

Because we need to send the video as soon as possible so that the students can watch the explanation of this set of questions, we haven't made English subtitles for the lack of time.

u can show your problems that are not solved yet in this post, i will explain them for u

版主

五月天空 发表于 2022-7-1 10:54
Q28?太难了,我家没做出来

视频正在录制中,可以持续关注哦~